El fra Edison: Anmeldelser og hvad du skal vide, før du skifter

Edison sammenfattende

Hos Edison får du udelukkende grøn og bæredygtig energi. Det er ikke noget, du skal betale ekstra for, uanset om du vælger en fast pris eller en variabel timepris ud fra den aktuelle spotpris.

Edison er et af de elselskaber, vi har et kommercielt samarbejde med. Vi gør stadig vores yderste for at give dig den mest objektive og ærlige vurdering som muligt, så du kan finde den elaftale, der passer dig bedst.

Produkttilbud

Har app

Nej,
Edison har ikke en app til mobil.

Tilbyder variabel pris

Ja,
Edison tilbyder elaftaler med variabel pris, der følger spotprisen. Du kan dermed spare meget på at bruge strøm på de billigste tidspunkter.

Tilbyder fast pris

Ja,
Edison tilbyder elaftaler med fast pris. Du kan så få mere forudsigelighed for, hvad du vil betale for strømmen. Over tid er den faste pris stadig dyrere end at følge markedsprisen på el.

Køber el fra solceller

Nej,
Edison støtter ikke egenproduktion af el. Du har derfor ikke mulighed for at sælge overskydende strøm fra dit solcelleanlæg til Edison.

Kundeservice

  • E-mail: kundeservice@edisonel.dk
  • Telefon: 42 90 90 14

Se nyheder om Edison

Besøg hjemmesiden for Edison

Priser på elaftaler fra Edison

Her kan du se Edison sine priser på elaftaler, og hvad de vil koste dig. Beregn dit elforbrug, og se hvad din pris bliver baseret på dit forbrug.

Anmeldelser af Edison på Trustpilot

Kunderne har vurderet Edison EL til 4,1 ud af 5 stjerner på Trustpilot. Der er således blandede erfaringer blandt kunderne hos Edison, selvom et stort flertal alligevel er tilfredse med elselskabet.

Edison Trustpilot

Edison har titlen God på Trustpilot. Selvom de kun har lidt over 30 anmeldelser, er langt de fleste af disse meget tilfredse med deres elselskab.

I de mange positive erfaringer, Edison har fået fra kunder, beskrives elselskabet som hjælpsomt og venligt.

Les flere anmeldelser av Edison på Trustpilot.


Ikke sikker på, om Edison er det rigtige for dig?

Det kan være svært at vide, hvilken elleverandør der passer dig bedst. En smart ting at gøre er at indhente tilbud fra flere leverandører, inden du beslutter dig.

Få flere tilbud og sammenlign
Annonce link