El fra Modstrøm: Anmeldelser og hvad du skal vide, før du skifter

Modstrøm sammenfattende

Modstrøm hjælper boligejere og virksomheder med at bruge energien bedre. De gør det nemt og økonomisk bæredygtigt at handle med en grøn indstilling.

Modstrøm er et af de elselskaber, vi har et kommercielt samarbejde med. Vi gør stadig vores yderste for at give dig den mest objektive og ærlige vurdering som muligt, så du kan finde den elaftale, der passer dig bedst.

Produkttilbud

Har app

Nej,
Modstrøm har ikke en app til mobil.

Tilbyder variabel pris

Ja,
Modstrøm tilbyder elaftaler med variabel pris, der følger spotprisen. Du kan dermed spare meget på at bruge strøm på de billigste tidspunkter.

Tilbyder fast pris

Nej,
Modstrøm tilbyr ikke en elaftale med fast pris. Over tid er den faste pris stadig dyrere end at følge markedsprisen på el.

Køber el fra solceller

Ja,
Modstrøm støtter egenproduktion af el. Har du egne solceller på taget, på din mark eller en hustandsvindmølle på nettoordning, som producerer mere el end du selv kan bruge, har du mulighed for at sælge din overskydende el til Modstrøm. Du kan dermed også tjene penge på dit solcelleanlæg hos Modstrøm.

Kundeservice

  • E-mail: kundeservice@modstroem.dk
  • Telefon: 82 100 200

Se nyheder om Modstrøm

Besøg hjemmesiden for Modstrøm

Priser på elaftaler fra Modstrøm

Her kan du se Modstrøm sine priser på elaftaler, og hvad de vil koste dig. Beregn dit elforbrug, og se hvad din pris bliver baseret på dit forbrug.

Anmeldelser af Modstrøm på Trustpilot

Kunderne har vurderet Modstrøm til 3,8 ud af 5 stjerner på Trustpilot. Der er således blandede erfaringer blandt kunderne hos Modstrøm, selvom et flertal alligevel er tilfredse med elselskabet.

Modstrøm Trustpilot

Modstrøm har titlen God på Trustpilot. De har over 12.000 anmeldelser, og størstedelen af disse har givet 5 stjerner.

Kundernes oplevelser omfatter god kundeservice og forklaring af fakturaer. En kunde beskriver også oplevelsen med Modstrøm som tryg og hjælpsom.

Les flere anmeldelser av Modstrøm på Trustpilot.


Ikke sikker på, om Modstrøm er det rigtige for dig?

Det kan være svært at vide, hvilken elleverandør der passer dig bedst. En smart ting at gøre er at indhente tilbud fra flere leverandører, inden du beslutter dig.

Få flere tilbud og sammenlign
Annonce link