El fra Energi+: Anmeldelser og hvad du skal vide, før du skifter

Energi+ sammenfattende

Energi+ er forpligtet til at give dig klimavenlig og CO2-kompenseret el. Ikke kun kompenserer de for dit strømforbrug, de kompenserer dobbelt op. De kalder dette mindre ond strøm.

Energi+ er et af de elselskaber, vi har et kommercielt samarbejde med. Vi gør stadig vores yderste for at give dig den mest objektive og ærlige vurdering som muligt, så du kan finde den elaftale, der passer dig bedst.

Produkttilbud

Har app

Nej,
Energi+ har ikke en app til mobil.

Tilbyder variabel pris

Ja,
Energi+ tilbyder elaftaler med variabel pris, der følger spotprisen. Du kan dermed spare meget på at bruge strøm på de billigste tidspunkter.

Tilbyder fast pris

Nej,
Energi+ tilbyr ikke en elaftale med fast pris. Over tid er den faste pris stadig dyrere end at følge markedsprisen på el.

Køber el fra solceller

Nej,
Energi+ støtter ikke egenproduktion af el. Du har derfor ikke mulighed for at sælge overskydende strøm fra dit solcelleanlæg til Energi+.

Kundeservice

  • E-mail: kundeservice@energiplus.dk
  • Telefon: 35 15 00 67

Se nyheder om Energi+

Besøg hjemmesiden for Energi+

Priser på elaftaler fra Energi+

Her kan du se Energi+ sine priser på elaftaler, og hvad de vil koste dig. Beregn dit elforbrug, og se hvad din pris bliver baseret på dit forbrug.

Anmeldelser af Energi+ på Trustpilot

Kunderne har vurderet Energi+ til 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot. Så der er ingen tvivl om, at Energi+ er vellidt af sine kunder, og at mange har gode erfaringer med elselskabet.

Energi+ Trustpilot

De mere end 2.000 anmeldelser på Trustpilot giver Energi+ titlen som Fremragende. De mange gode anmeldelser beskriver blandt andet gode medarbejdere, der forstår kunderne. En kunde opsummerer Energi+ enkelt og kortfattet som "Hurtigt, nemt, billigt og miljøvenligt".

Les flere anmeldelser av Energi+ på Trustpilot.


Ikke sikker på, om Energi+ er det rigtige for dig?

Det kan være svært at vide, hvilken elleverandør der passer dig bedst. En smart ting at gøre er at indhente tilbud fra flere leverandører, inden du beslutter dig.

Få flere tilbud og sammenlign
Annonce link