El fra Energidrift: Anmeldelser og hvad du skal vide, før du skifter

Energidrift sammenfattende

Energidrift skal være et elselskab for alle. Du har et enkelt valg med kun to produkter, og de fokuserer på hurtig og personlig kundeservice.

Energidrift er et af de elselskaber, vi har et kommercielt samarbejde med. Vi gør stadig vores yderste for at give dig den mest objektive og ærlige vurdering som muligt, så du kan finde den elaftale, der passer dig bedst.

Produkttilbud

Har app

Nej,
Energidrift har ikke en app til mobil.

Tilbyder variabel pris

Ja,
Energidrift tilbyder elaftaler med variabel pris, der følger spotprisen. Du kan dermed spare meget på at bruge strøm på de billigste tidspunkter.

Tilbyder fast pris

Ja,
Energidrift tilbyder elaftaler med fast pris. Du kan så få mere forudsigelighed for, hvad du vil betale for strømmen. Over tid er den faste pris stadig dyrere end at følge markedsprisen på el.

Køber el fra solceller

Nej,
Energidrift støtter ikke egenproduktion af el. Du har derfor ikke mulighed for at sælge overskydende strøm fra dit solcelleanlæg til Energidrift.

Kundeservice

  • E-mail: 44 45 44 34
  • Telefon: kundeservice@energidrift.dk

Se nyheder om Energidrift

Besøg hjemmesiden for Energidrift

Priser på elaftaler fra Energidrift

Her kan du se Energidrift sine priser på elaftaler, og hvad de vil koste dig. Beregn dit elforbrug, og se hvad din pris bliver baseret på dit forbrug.

Anmeldelser af Energidrift på Trustpilot

Kunderne har vurderet Energidrift til 4,8 ud af 5 stjerner på Trustpilot. Så der er ingen tvivl om, at Energidrift er vellidt af sine kunder, og at mange har gode erfaringer med elselskabet.

Energidrift Trustpilot

Energidrift har titlen Fremragende på Trustpilot. Selvom de kun har godt 100 anmeldelser, er langt de fleste af disse meget tilfredse med deres elselskab.

Kunderne peger i deres erfaringer på, at Energidrift har en god og hjælpsom service. De beskriver også kundeservice som meget venlig og personlig.

Les flere anmeldelser av Energidrift på Trustpilot.


Ikke sikker på, om Energidrift er det rigtige for dig?

Det kan være svært at vide, hvilken elleverandør der passer dig bedst. En smart ting at gøre er at indhente tilbud fra flere leverandører, inden du beslutter dig.

Få flere tilbud og sammenlign
Annonce link