El fra Nettopower: Anmeldelser og hvad du skal vide, før du skifter

Nettopower sammenfattende

Nettopower er et lille elselskab med store ambitioner om at have den billigste el. De har også fokus på god kundeservice og letforståelige elregninger.

Nettopower er et af de elselskaber, vi har et kommercielt samarbejde med. Vi gør stadig vores yderste for at give dig den mest objektive og ærlige vurdering som muligt, så du kan finde den elaftale, der passer dig bedst.

Produkttilbud

Har app

Ja,
Nettopower har en app til mobil, som du kan downloade fra App Store eller Google Play

Tilbyder variabel pris

Ja,
Nettopower tilbyder elaftaler med variabel pris, der følger spotprisen. Du kan dermed spare meget på at bruge strøm på de billigste tidspunkter.

Tilbyder fast pris

Nej,
Nettopower tilbyr ikke en elaftale med fast pris. Over tid er den faste pris stadig dyrere end at følge markedsprisen på el.

Køber el fra solceller

Ja,
Nettopower støtter egenproduktion af el. Har du egne solceller på taget, på din mark eller en hustandsvindmølle på nettoordning, som producerer mere el end du selv kan bruge, har du mulighed for at sælge din overskydende el til Nettopower. Du kan dermed også tjene penge på dit solcelleanlæg hos Nettopower.

Kundeservice

  • E-mail: kundeservice@nettopower.dk
  • Telefon: 70 500 500

Se nyheder om Nettopower

Besøg hjemmesiden for Nettopower

Priser på elaftaler fra Nettopower

Her kan du se Nettopower sine priser på elaftaler, og hvad de vil koste dig. Beregn dit elforbrug, og se hvad din pris bliver baseret på dit forbrug.

Anmeldelser af Nettopower på Trustpilot

Kunderne har vurderet Nettopower til kun 3,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot. Der er således blandede erfaringer blandt kunderne hos Nettopower, selvom et flertal alligevel er tilfredse med elselskabet.

Nettopower Trustpilot

Nettopower har titlen Middel på Trustpilot. De har over 1.000 anmeldelser, og størstedelen af disse har givet 5 stjerner.

I deres positive oplevelser beskriver kunderne Nettopowers kundeservice som blandt andet god og hurtig. Den ene havde været kunde i over 10 år, og var stadig tilfreds.

Les flere anmeldelser av Nettopower på Trustpilot.


Ikke sikker på, om Nettopower er det rigtige for dig?

Det kan være svært at vide, hvilken elleverandør der passer dig bedst. En smart ting at gøre er at indhente tilbud fra flere leverandører, inden du beslutter dig.

Få flere tilbud og sammenlign
Annonce link