El fra Norlys: Anmeldelser og hvad du skal vide, før du skifter

Norlys sammenfattende

Hos Norlys kan du vælge den elaftale, der passer dig bedst, uanset om du ønsker en forudsigelig fastpris, variable timepriser eller en kombination.

Norlys er et af de elselskaber, vi har et kommercielt samarbejde med. Vi gør stadig vores yderste for at give dig den mest objektive og ærlige vurdering som muligt, så du kan finde den elaftale, der passer dig bedst.

Produkttilbud

Har app

Ja,
Norlys har en app til mobil, som du kan downloade fra App Store eller Google Play

Tilbyder variabel pris

Ja,
Norlys tilbyder elaftaler med variabel pris, der følger spotprisen. Du kan dermed spare meget på at bruge strøm på de billigste tidspunkter.

Tilbyder fast pris

Ja,
Norlys tilbyder elaftaler med fast pris. Du kan så få mere forudsigelighed for, hvad du vil betale for strømmen. Over tid er den faste pris stadig dyrere end at følge markedsprisen på el.

Køber el fra solceller

Ja,
Norlys støtter egenproduktion af el. Har du egne solceller på taget, på din mark eller en hustandsvindmølle på nettoordning, som producerer mere el end du selv kan bruge, har du mulighed for at sælge din overskydende el til Norlys. Du kan dermed også tjene penge på dit solcelleanlæg hos Norlys.

Kundeservice

  • E-mail: energi@norlys.dk
  • Telefon: 7015 1670

Se nyheder om Norlys

Besøg hjemmesiden for Norlys

Priser på elaftaler fra Norlys

Her kan du se Norlys sine priser på elaftaler, og hvad de vil koste dig. Beregn dit elforbrug, og se hvad din pris bliver baseret på dit forbrug.

Anmeldelser af Norlys på Trustpilot

Kunderne har vurderet Norlys til kun 2,9 ud af 5 stjerner på Trustpilot. Der er således blandede erfaringer blandt kunderne hos Norlys, selvom et flertal alligevel er tilfredse med elselskabet.

Norlys Trustpilot

Norlys har titlen Middel på Trustpilot. De har over 10.000 anmeldelser på Trustpilot, men alle gælder ikke el, da Norlys også tilbyder mange andre tjenester.

Les flere anmeldelser av Norlys på Trustpilot.


Ikke sikker på, om Norlys er det rigtige for dig?

Det kan være svært at vide, hvilken elleverandør der passer dig bedst. En smart ting at gøre er at indhente tilbud fra flere leverandører, inden du beslutter dig.

Få flere tilbud og sammenlign
Annonce link